Meteen naar de inhoud

WP Podcasts

Hoe leg ik mijn kind uit wat seks is?

  • door

De meeste van ons kregen als kind weinig taal mee in hun seksuele opvoeding. Seks, voortplanting, liefde, intimiteit, …. het werd zo lang mogelijk doodgezwegen omdat men bang was dat kinderen dat te snel en te onverstandig aan seks zouden beginnen. Gelukkig weten we vandaag beter. Hoe vroeger kinderen kennis nemen van het bestaan van… Lees verder »Hoe leg ik mijn kind uit wat seks is?

Het ouderpardon

  • door

Hoe kunnen ouder na de opvoeding toch nog bijdragen aan de vaardigheden in relaties en seksualiteit bij hun kinderen? Opvoeden stopt niet wanneer zoon of dochter uit huis gaan. Idealiter evolueert opvoeden naar kwetsbaar samen-zijn. Zijn ouders – en kinderen  – daar klaar voor? Leen Vangeebergen – Sexual Growth Inspirator schrijft aan haar derde boek… Lees verder »Het ouderpardon

Gesprek met Helga Peeters.

  • door

Helga Peeters zet mama’s in hun kracht om meer mooie mama-momentjes met hun kinderen te kunnen beleven. Opvoedcoach dekt dus zeker de lading niet. Vraag op haar website haar gratis e-book ‘Bevrijd jezelf van schuld in 3 stappen’ aan: https://www.helgapeeters.com/ Leen Vangeebergen – Sexual Growth Inspirator schrijft aan haar derde boek over seksueel en relationeel… Lees verder »Gesprek met Helga Peeters.

Hulp in het huishouden goed voor het libido?

  • door

Australisch onderzoek toont aan wat we allang weten: hulp van de man in het huishouden verhoogt het libido bij vrouwen. Maar wat is hulp in het huishouden? en waarom heeft het een positief effect op het libido Leen Vangeebergen – Sexual Growth Inspirator schrijft aan haar derde boek over seksueel en relationeel opvoeden. www.leenvangeebergen.be www.relatiestatusgeslaagd.be… Lees verder »Hulp in het huishouden goed voor het libido?

Waarom het lijf van mama heel belangrijk is voor een kind?

  • door

Wist je dat het lichaam van je moeder en vader een belangrijke rol spelen in jouw seksualiteitsbeleving? Hoe dat juist werkt vertel ik in deze aflevering Leen Vangeebergen – Sexual Growth Inspirator schrijft aan haar derde boek over seksueel en relationeel opvoeden. www.leenvangeebergen.be www.relatiestatusgeslaagd.be www.vrijaf.be leen@vrouwinvuurenvlam.be kom meepraten in de facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/1225268818328084 (oudergroep voor seksueel… Lees verder »Waarom het lijf van mama heel belangrijk is voor een kind?

Aan wie je piemel tonen?

  • door

Een heel concrete vraag. Maar is het antwoord wel zo concreet en gemakkelijk? In deze aflevering deel ik mijn insteek vanuit ervaring in de praktijk. Leen Vangeebergen – Sexual Growth Inspirator schrijft aan haar derde boek over seksueel en relationeel opvoeden.  www.leenvangeebergen.be www.relatiestatusgeslaagd.be www.vrijaf.be leen@vrouwinvuurenvlam.be kom meepraten in de facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/1225268818328084 (oudergroep voor seksueel en… Lees verder »Aan wie je piemel tonen?

Ik ben bang om te veel te vertellen

  • door

Vele ouders zijn bang om te veel informatie te vroeg aan hun kinderen te vertellen. Drie tips die jou als ouder kunnen helpen. Leen Vangeebergen – Sexual Growth Inspirator schrijft aan haar derde boek over seksueel en relationeel opvoeden. In deze aflevering deelt ze een eerste belangrijke stap in seksueel en relationeel opvoeden. Vele ouders… Lees verder »Ik ben bang om te veel te vertellen