Meteen naar de inhoud

Or Tea?

  • door

Ik ben geen thee-drinker. Ik ben een caffeïne-addict die niet of nauwelijks functioneert zonder een kop of 4 per dag (een mens mag zijn zonden hebben, toch).
Maar sinds ik Or Tea? ontdekt heb, laat ik met een plezier een kopje zwart goud aan mij voorbij gaan.

Als je een holistische visie hanteert binnen je praktijk, is het logisch dat je ook iets gezonds serveert aan je cliënten. En dus kwam ik bij Or Tea? terecht.

teacups

Gezellig
Het lijkt gek dat ik überhaupt iets serveer. Ik kreeg nog maar zelden iets aangeboden door een therapeut. Vaak gaat men onverwijld over naar de orde van de dag. Geen verwijt, hoor. Als ik naar mijn osteopaat ga, lig ik op tafel. Een kop koffie is dan niet zo handig. Vaak staat er trouwens een glaasje water ter beschikking in de wachtzaal.
Bij mij kom je zelden in de wachtzaal, ik plan mijn afspraken met een pauze tussen. Bovendien vraagt het onderwerp vaak om een ijsbreker. Ideaal dus zo een kopje lekkere thee.

Het ruikt vaak beter dan het smaakt
Dat is toch mijn ervaring. Ik loop dan te watertanden om aan mijn thee te beginnen. Valt dat tegen, zeg. Mooi kleurtje, lekker geurtje maar geen smaak.
Bij Or Tea? is dat anders. Volop aroma. Zachte uitgebalanceerde smaken en een verrassende combinatie van ingrediënten. Zo zit er bij de camille-thee een vleugje vanille: kalmerend comfortfood. Of een thee die smaakt naar pina colada. De pepermunt-thee is gepimpt met salie en de earl grey is vergezeld van korenbloem en bergamotolie.
Gedaan dus met een overweldigende geur, welkom volle doch subtiele smaak.

f47-lT_mFygysycf1GmENKEaUHSFqNB5fxTAyiVx7Ew

Design
Maar ik geef toe dat het design van de doosjes mij ook over de streep heeft getrokken. De doosjes zijn bijna zonde om weg te gooien. Ze staan dan ook te pronken in mijn kast. Ik had alle moeite van de wereld om een 3-tal mugs te kiezen. Ik denk dat ik aan nieuwe soort verzameling ben begonnen.
Bovendien zijn de builtje van het ecologische soort: bio-afbreekbaar, zowel het zakje als het etiket.
Ik was dus direct overtuigd.

Jij ook?
Ik zou zeggen als je nog een laatste zetje nodig hebt: misschien kan de thee je wel overtuigen om je seksproblemen bij mij op tafel te gooien.

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.