Meteen naar de inhoud

Rood en zwart

  • door

Met de feestdagen in het vooruitzicht worden we bestookt met lingerie-reclame. Overal tonen ketens en kleine zelfstandigen hun mooiste setjes.
Vreemd eigenlijk. Want net bij kerstmis heb we eigenlijk weinig tijd om in lingerie te paraderen. De kinderen zijn thuis. Iedereen komt langs voor nieuwjaarswensen en feestjes.

afbeelding1

Functioneel?
Ja, ze bestaan nog. Vrouwen die dagelijks jarretelle dragen. Zeldzaam volgens mij. Want handig is het allerminst. Het is ook niet zo simpel om gepaste kousen te vinden. De meeste stock-ups zijn tegenwoordig met een kleefband. En erg compatibel met jarretellen is dat niet.
De eeuwige vraag ook: moet dat slipje dan op of onder de jarretelgordel? Op de reclame foto’s staat dat er altijd zo mooi onder. Maar zie je jezelf al sukkelen op het toilet?

Verpakking
Zo een lingerie-setje met jarretellen heeft dus vooral een functie in het liefdesspel. Verleiden. Je verleidelijk voelen. Het is eigenlijk het gedroomde verpakkingsmateriaal voor elke man. Mannen worden visueel geprikkeld en kijken dus hun ogen uit met zoveel moois.
En dat is goed nieuws. Want wanneer hij wat meer aan het kijken is en zich aan het afvragen is hoe hij dat gaat aanpakken om je al dan niet uit te kleden (voor zover er nog iets valt uit te kleden) vertraagt hij.
En dat maakt van zo een lingerie-setje het ideale voorspel.

PLEASURE2

Wanneer wel/niet?
Een tip: zet de verwarming wat hoger. Anders ga je het snel koud krijgen. En een dikke trui erover aantrekken is nu ook niet de bedoeling.
En nog een tip: trek je slipje boven de jarretelgordel aan. Dan moet er niet te veel uitgekleed worden. Heel wat mannen vinden het nylon van kousen erg opwindend en zien ze dus niet zo graag op de grond belanden
En ja, ook in de zomer kan je zulke setjes aantrekken. Meestal is er dan wel niet veel keuze. Dus sla nu je slag. En gebruik het op iets warmere dagen als home-wear. Hete dagen gegarandeerd.

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.