Meteen naar de inhoud

Een creatieve geest in een zinderend lichaam

  • door

Ik had gisteren een geweldige namiddag! Creatief, productief én zinderend.

En wat heeft dat me elkaar te maken, hoor ik je zeggen. Awel, VEEL!

Onze seksualiteit is verbonden met met de tweede chakra – de sacrale chakra. Die bevindt zich ter hoogte van het heilig been (net boven je staartbeentje).

De tweede chakra is niet alleen de chakra van de seksualiteit. Het is ook de chakra die te maken heeft met onze productiviteit, creativiteit.

chakra

Wanneer je de tweede chakra dus in goede doen is, stimuleer je niet alleen je seksualiteit maar ben je ook productiviteit en creativiteit. Het is dus niet ’toevallig’ dat je na een hete nacht of en fijne vrijpartij je energieker voel, overloopt van de ideeën en met plezier eieren staat te bakken voor het ontbijt.

En stel je eens voor wat je kan bereiken wanneer je je tweede chakra in een voortdurende staat van een zinderende energie-stroom kan houden …

Om terug te gaan naar gisterenmiddag. Jaja ik ben erg productief geweest. Ik maakte onder impuls van mijn coach een masterplan over mijn nieuw programma dat ik binnenkort zal starten. Opeens wat het werd het mij helemaal helder welke noden wij vrouwen hebben. Wat we zo graag willen bereiken in het leven: meer zelfvertrouwen, meer stralen, meer vuur, …

12805756_10209029520238907_8137605224725055300_n

Wil jij graag een Vrouw in Vuur en Vlam worden? Schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief en stay tuned!

1 Comment on this post

  1. Goede middag ik heb op fb iets gelezen van u les nu ik heb een vraag daar over
    Is dat elke voor vrouwen ?
    Zo ja is mijn vraag over bodig
    Ik hoop een antwoord daar op zo dat ik mijn vraag kan echt stellen licht nog al moeilijk om er zo open en boot te vertellen
    Gr manuel

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.