Meteen naar de inhoud

Weer een Vrouw in Vuur en Vlam

  • door

Ze had geen pijn, geen last. Niks speciaals eigenlijk. Gewoon de ’typische vrouwendingen’, zei ze.

Geen zin. Er niks bij voelen. Geen nood aan spontaan initiatief. En een keer per week zette ze rationeel haar excuses (te moe, geen tijd, veel werk, …) aan de kant. Dan werd ze enigszins meegaand. Dan liet ze hem even doen.

Of ze het leuk vond? Niet echt. Het strelen en knuffelen wel. Maar dan stop te het. Zo gauw het echt vrijen werd, hoopte ze dat het snel voorbij ging.

Uiteindelijk was ze toch wat gaan surfen op internet. Zich afvragend vooral of het normaal was. Haar vriendinnen praten er niet over. Ze voelt zich een uitzondering. Het wereldwijde net vertelde wel dat veel vrouwen seks niet hoog op hun prioriteiten-lijstje hadden staan. Dat seks niet zo fantastisch was als het werd voorgesteld in de film. Je mocht gerust je verwachtingen wat bijstellen. Je vriend heet nu eenmaal niet Tom Cruise of George Clooney. Maar ja zelf van die mannen werd ze niet direct opgewonden, dus …

Uiteindelijk heeft ze de stap gezet. De stap om hulp te zoeken. De stap om uit te zoeken wat er nog aan gedaan kon worden.

En zie. Gisteren kwam ze op de koffie. Eerst verlegen. Maar als snel open en blij. Opgelucht ook. Het is okay om meer te verwachten van het leven. Om meer te verwachten tout court.
Er zal werk aan de winkel zijn. Oude ideeën over seksualiteit (niet belangrijk, een gedoe, noodzakelijk kwaad, onmogelijk, …) zullen opgeruimd worden. Een nieuwe bibliotheek zal zich installeren.

Binnenkort zal ze bruisen van energie, productiviteit en creativiteit. Haar leven zal haar meer voldoening geven. Ze zal ’s avonds in slaap vallen met een gevoel van vervulling en overvloed. En zalig dromen.

’s Morgens zal ze opstaan met een frisse blik op de wereld.
En een onblusbaar vuur in haar lijf.

Meer weten? Start met het GRATIS E-book: 5 geheimen om blij met je lijf te zijn.
https://inteam.leadpages.co/ebook-blij-met-je-lijf/

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.