Meteen naar de inhoud

Wat Vrouwen Willen … maar mannen niet meer weten.

 • door

Wat windt vrouwen op? Waar worden ze heet van? Wat doet hen smelten van verliefdheid en goesting?

Veel mannen worstelen met wat hun vrouw graag wil. Vanuit de maatschappij wordt veel nadruk gelegd op de zachte, lieve man die helpt in het huishouden en met de kinderen. Die zijn vrouw eert en soigneert.
Toch merk ik dat veel koppels worstelen met die dynamiek. Vrouwen nemen vaker en vaker de leiding in relaties en huishouden. De man wordt terug gedrongen op zijn terrein: zijn werk. Maar als het op dat werk dan ook niet lekker loopt, verzeilen ze al snel in een vicieuse cirkel.

Wat windt  vrouwen nu echt op? En wat wil een vrouw echt in een man?

 • Een man die laat zien dat hij de zaakjes onder controle heeft en dat hij jou aankan.
  Hij houdt de deur voor je open. Hij pakt je hand wanneer je je voet omslaat. Hij houdt je tegen wanneer je dreigt onder een auto terecht te komen of in een plas dreigt te stappen. Hij steekt een hand uit om je over een obstakel te leiden.Jij voelt je veilig bij hem omdat je weet dat hij je beschermt en dat je op hem kan terug vallen (letterlijk soms). Wat er ook gebeurt: hij is daar.
 • Een man die zijn beloftes nakomt
  Als hij zegt straks de vuilbakken buiten te gaan zetten hij doet dat dan ook. Zonder dat je er nog eens om vraagt (dus even op de tanden bijten en hem vertrouwen aub)
  Als hij zegt dat hij om 18u00 gaat thuis zijn, is hij thuis om 18u en geen half uur later. Hij laat voelen dat jij zijn prioriteit bent.
 • Een man die weet waarmee hij bezig in bed
  Rustig, zelfverzekerd doet hij zijn ding en brengt jou tot ongeziene hoogtes. Telkens opnieuw. Alleen al het feit dat hij weet waar hij mee bezig is en jouw genot voorop stelt, maakt hem onweerstaanbaar.
  Hij vraagt jou niet wat jij wil. Hij WEET wat jij wil en doet het gewoon.
 • Een man die niet aarzelt
  Niets zo irritant als een man die op kousevoeten afkomt en aan je komt frunikken om duidelijk te maken dat hij wel zin heeft. Een zelfbewuste man beslist dat hij met jou gaat vrijen en doet dat dan ook. Geen overleg, Geen gesmeek. Hij neemt je. Hij heeft voldoende zelfvertrouwen om een mogelijke afwijzing te incasseren. De kans is trouwens klein dat je hem afwijst want hij is zo zelfzeker en heet dat je geen nee kan zeggen.
 • Een man die niet bang is om te tonen dat hij je graag ziet
  Een man die durft een gedichtje of een briefje schrijven om jou te laten weten dat jij het middelpunt van zijn leven bent. Een man die durft tegen je zeggen dat hij je graag ziet.

Vrouwen die zeggen dat ze liever controle houden en niet lastig gevallen worden, wil ik vragen om hem een kans te geven en hiervoor open te staan. Ontvankelijk zijn als vrouw maakt je niet onderdanig. Ontvankelijk zijn als vrouw is je kwetsbaar opstellen tegenover hem en je krijgt zoveel meer terug. Beloofd!

Join the conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.